Lessen - Crossfit Hilversum - Crossfit & Personal Training

CrossFit

Beach Throwdown qualifier 2016-28

CrossFit is een afwisselend kracht en conditie programma gebaseerd op functionele bewegingen op hoge intensiteit.
CrossFit Hilversum werkt niet met apparaten omdat die je in geïsoleerde en kunstmatige bewegingen dwingen. We gebruiken juist functionele bewegingen waarbij het hele lichaam betrokken is. De natuurlijke bewegingen die we maken in het dagelijks leven zoals; lopen, rennen, tillen, duwen, trekken etc. zijn de bewegingen die in de oefeningen terug komen.
De trainingen kunnen aangepast worden aan de mogelijkheden en het niveau van de deelnemers. Het is dan ook voor iedereen; mannen, vrouwen, jong en oud. Wat aangepast kan worden is het gewicht, herhalingen of de beweging, zodat iedereen relatieve intensiteit bereikt.

Read More

Personal Training

IMG_8515

Personal Training is een traject waardoor je beter wordt in bewegen. Van goed en functioneel bewegen verdwijnen blessures, groeit spiermassa, verdwijnt vet, verbeteren sportprestaties en algehele fitheid. Maar een Personal Trainer is ook een coach, een coach die jouw door de moeilijke momenten heen sleept!

Neem vrijblijvend contact met ons op. Het intake gesprek en de eerste training zijn altijd gratis!

Ewout: 06-23273448

Open Gym

IMG_0293

Tijdens Open Gym kan zelfstandig getraind worden. Werk aan de technieken of de WOD. Omdat de technische uitvoering van de bewegingen tijdens een workout erg belangrijk zijn, is er een trainer aanwezig die je hiermee kan helpen.